Befektetési tanácsadás


Üzletvezetési tanácsadás


Oktatásszervezés


Válassza ki a menüpontok közül azt a szolgáltatást, amelyről bővebb leírást szeretne olvasni.


Több kutatás és fölmérés igazolja, hogy a Magyar vállalkozói szektor pénzügyi, finanszírozási és befektetési ismeretei és fölkészültsége – történelmi okoknál fogva – nem érte, nem érhette még el az európai színvonalat. Ugyanakkor a Magyar vállalkozóknak hazai pályán is föl kell venniük a harcot a nagy hagyományokkal és pénzügyi tapasztalatokkal rendelkező külföldi vállalatokkal. (És itt nem elsősorban a nagy multi cégekre gondolunk). Nem elég, ha a vállalkozások a szűk szakmai területen versenyképesek, de versenyképeseknek kell lenniük cégük pénzügyi menedzselésében is.

A Csabaliget 2008. Kft ezen a területen igyekszik segítséget adni a hazai vállalkozói szektornak, részben oktatási tevékenységével részben pedig pénzügyi, finanszírozási és befektetési tanácsadással. Ennek keretében, komplex cégátvilágítást végzünk, feltárjuk a likviditási zavarok okát segítünk a belső tartalékok mozgósításban, rövid és hosszú távú finanszírozási stratégiát dolgozunk ki, segítünk a stratégiának megfelelő banki finanszírozási technikák megválasztásában és kérés esetén segítünk a bankokkal történő tárgyalásokban, a megfelelő termékek kiválasztásában is.

Fenti tevékenységünkbe beletartozik a válságkezelés is. Megfelelően fölkészült szakembereink segítenek a csőd vagy fölszámolás közeli helyzetbe került vállalkozások válságkezelési stratégiájának kidolgozásában, a válságkezelés levezénylésében, elvíve a folyamatot egészen a cég konszolidációjáig.

Tanácsadói tevékenységünk másik fókuszterülete a vállalatértékelés, a vagyonkezeléshez kapcsolódó tanácsadás, a szabad pénzeszközök aktív menedzselésével kapcsolatos tanácsadás illetve hosszú távú befektetési stratégia kidolgozása. Célunk, hogy a vállalkozók és a vállalkozások pénze akkor is profitot termeljen, amikor azt a vállalkozásban nem lehet vagy nem érdemes visszaforgatni. Föltárjuk azokat a lehetőségeket, amellyel a vállalkozás jóval kisebb lekötött tőkével is képes ugyan olyan vagy még nagyobb hatékonysággal dolgozni. Az így fölszabaduló pénzeszközöknek pedig megfelelő befektetési alternatívákat dolgozunk ki.

Amennyiben igény van rá rövid tréningeket, szakmai tanfolyamokat is tartunk a témában.

Ha szolgáltatásaink fölkeltették érdeklődést lépjen kapcsolatba Cégünkkel a nyitó lapon megtalálható elérhetőségeink valamelyikén.

Kezdőlap | Cégbemutató | Szolgáltatásaink | Partnereink | Elérhetőség
Copyright Csabaliget 2008 Befektetési és üzletvezetési Kft.