A Csabaliget 2008 Kft. 2008 januárjában alakult. Az alapítók szándéka az volt, hogy a hosszú évek alatt fölhalmozódott pénzügyi, befektetési, vállalatirányítási, finanszírozási és oktatási tapasztalatukat önálló vállalkozás keretében kamatoztassák.

A szakmában eltöltött évtizedek nem csak a szakmai ismeretek felhalmozását tették lehetővé, de kialakult egy olyan kapcsolati háló is, amely a Cégben koncentrálódó szaktudást megsokszorozza.

Ezért képesek vagyunk bonyolult, összetett feladatok elvégzésére és akár a felsorolt tevékenységi körökhöz csak lazán kapcsolódó egyedi megbízást is elfogadunk.

Úgy működünk, mint egy szakmai műhely, ahol egy-egy projekthez mindig a legjobb szakembereket hívjuk be, akik az adott szakterületek specialistái.

Így tudjuk biztosítani rugalmasságunkat, sokoldalúságunkat és az adott probléma megoldás testre szabottságát.

Munkánk során mindig az egyediségre törekszünk, kerüljük az általános sémák és sablonok alkalmazását. Foglalkozunk szaktanácsadással, egyedi problémák kezelésével és megoldásával, válság helyzetek kezelésével és elhárítással, de vannak ötleteink a jól működő jelentős forgalommal és vagyonnal rendelkező vállalkozások és vállalkozók számára is.

Fókuszterületünk a KKV- szektor, a pénzintézeti és hitelintézeti szektor (beleértve a takarékszövetkezeteket is), valamit az oktatás. Kritikus esetekben állandó tanácsadót is biztosítani tudunk.

Amennyiben tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal részletesebben is meg kíván ismerkedni kérjük látogassa meg a szolgáltatásainkról szóló oldalainkat.

Kezdőlap | Cégbemutató | Szolgáltatásaink | Partnereink | Elérhetőség
Copyright Csabaliget 2008 Befektetési és üzletvezetési Kft.