Agroquad Kft.
A Cég négy éve foglalkozik jó minőségű „középkategóriás” kínai quadok forgalmazásával. Az értékesített quadokhoz teljes körű szervizet és garanciát biztosít, az alkatrészellátás folyamatos. A cég kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezik.
Kínai quad-alkatrészek
Az elmúlt években eltérő minőségű és márkájú kínai quadok érkeztek az országba. A forgalmazók többsége azonban nem biztosítja a forgalmazott quadok alkatrész utánpótlását. A honlapon minden alkatrészről fényképet megnevezést, stb. talál, ami könnyűvé teszi a megfelelő alkatrész kiválasztását és megrendelését.
Sokingatlan.com
A cég működteti az ország egyik legsokoldalúbb ingatlan hirdető portálját. A portálon mind a magán befektetőknek, vásárlóknak mind a professzionális ingatlan forgalmazónak nagy segítséget nyújt.
Budapest Klub
Mindazoknak akik felelősséget éreznek az emberiség és föld jövőjéért, és akik tenni is akarnak egy fenntartható élhetőbb világért, ajánlott az alábbi honlap látogatása.
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara
A vállalkozások számára hasznos információ forrásul és tájékozódási pontul szolgálhat a Kamara honlapja. Mind a kamarai mind a leendő kamarai tagvállalatok vezetőinek és tulajdonosainak érdemes betekinteni a Kamara életébe.
Architektimmo Tervező és Kivitelező Iroda
Családi házak, társasházak, nyaralók, irodák tervezése és kulcsrakész kivitelezése. Az ingatlan kiválasztásától, a teljes tervezői és engedélyezési feladatok elvégzésén keresztül a lakóépületek kulcsrakész átadásáig.
Kezdőlap | Cégbemutató | Szolgáltatásaink | Partnereink | Elérhetőség
Copyright Csabaliget 2008 Befektetési és üzletvezetési Kft.