Befektetési tanácsadás


Üzletvezetési tanácsadás


Oktatásszervezés


Válassza ki a menüpontok közül azt a szolgáltatást, amelyről bővebb leírást szeretne olvasni.


A kis-és középvállalati szektor szereplőinek tipikus problémája, hogy a cég növekedése során elérkeznek egy olyan pontra, ahol az addig alkalmazott vezetési módszerek, a spontán kialakult szervezeti struktúra, vagy éppen a szervezeti struktúra hiánya már akadályozza a cég további fejlődését, piaci lehetőségeinek kiaknázását.

Cégünk tanácsadói tevékenységének ez az egyik fókuszterülete. Rövid, gyors cégátvilágítás keretében azonosítjuk a problémákat és maghatározzuk a szükséges szervezési feladatokat. Tanácsadással segítjük a változások bevezetését és tréningek valamint rövid oktatási kurzusok szervezésével biztosítjuk a vezetők és beosztottak alkalmazkodást az új szervezeti struktúrához, egyben támogatjuk az új szervezeti struktúrának megfelelő vállalati kultúra meghonosítását.

Vannak esetek, amikor a vállalkozók idegenkednek a fent vázolt gyors szervezeti átalakulástól, szívesebben vennék, ha a változásokra fokozatosan, a külső szervezők masszív jelenléte nélkül kerülne sor. Ilyenkor ajánljuk a vezető tanácsadó szolgáltatásunkat, amikor a Cégünk a háttérben dolgozva keresi a probléma megoldását és a vezetőnek nyújtott folyamatos szakmai tanácsadás keretében támogatja az átalakulás folyamatát.

Cégünk másik fókuszterülete a pénzügyi vállalkozások és a hitelintézetek területe. A fenti tanácsadói tevékenységet nagy banki tapasztalatokkal rendelkező szakértő csapatunk látja el. Vállaljuk pénzintézetek, (takarékszövetkezetek) pénzügyi vállalkozások, komplett átvilágítását, problémaelemzését, átalakításának levezénylést, illetve ilyen vállalkozások alapítást.

Amennyiben szolgáltatásunk fölkeltette érdeklődést keressen bennünket a nyitólapon megadott elérhetőség valamelyikén.

Kezdőlap | Cégbemutató | Szolgáltatásaink | Partnereink | Elérhetőség
Copyright Csabaliget 2008 Befektetési és üzletvezetési Kft.